осень

8 nov.

da’ tu nu îți pune blea în oameni blea speranțe blea și atunci blea pe tine blea nimeni blea n-o să te blea dezămăgească blea.

am dat plapuma la o parte și în timp ce cânta eagles ceva plăcut, m-am sculat din pat și împingând cu piciorul câteva sticle goale de bere de pe podea, am călcat întâmplător pe сила воли a mea. m-am dus, am scuturat-o de praf, mi-am învârtit-o în jurul gâtului ca pe un fular ca să-mi țină cald și m-am pornit la tine, fumând pe drum o țigară și numărând picăturile de ploaie care mi-au căzut pe nas.

băi nu știu cum să zic.

l-am întrebat cum asta la noi se numește, friends with benefits?

și el o zis că nu, că el îi чувственный парень , că el de asta nu iubește prezervativele și cred că tot de asta preferă anal.

băi nu știu cum să zic.

tu mi-ai scris 127 mesaje azi și eu nu mai știu îi puțin asta sau mult, pentru că eu-s femeie și pentru că mi s-a terminat mierea și laptele.

el mă numește piersic și eu îi bag biscuiți în gură în timp ce ne uităm la vreo tâmpenie la televizor înainte să facem săx, și tot eu îi aduc dimineața cafea în pat, de regulă îmbrăcată în șosete groase și cămașa lui și eventual niște boxeri. el în replică mă sărută pe frunte câteodată și mă face, oi bojă cum mă face, să mă simt în siguranță, și eu adorm încolăcită în bicepșii și tricepșii lui în fiecare seară. cum o zis un prieten de-a meu, eu-s tare originală la amele, pentru că din tot buchetul de studenți internaționali și местные din unu din cele mai mari orașe ale lumii, eu l-am ales pe el, pe care l-am mai întâlnit o dată întâmplător într-un bar de la ciocana, cănd el s-o apropiat de masa mea și eu i-am replicat -извини, у меня тут парень работает. și am mai râs noi când am aflat că asta era el și aceea eram eu. tu precis ai să te gândești că eu-s bjâknutaia, pentru că și eu să fi fost în locul tău așa aș fi crezut. dar eu îs în locul meu, și numa eu știu cum e să termini 4 ore de seminar și să ieși din cabinet și printre zecile fețe de pakistanezi, africani, arabi, englezi, chinezi, francezi, turci, coreeni și alte creaturi, să vezi blea pe cineva care știi că o să te înțeleagă din priviri. pentru că pahodu dacă limbile se mai învață, înțelesul din priviri între oamenii de diferite naționalități îi tare mare мазгайоб.

eu i-am zis că mii pohui cu cine o fost până acum, ce o făcut, ce o să mănânce seara, cum îl cheamă pe motanu lui, câte o avut, care e culoarea preferată, și mâncarea. el o ahuit. el a doua zi m-o определить.

orice femeia vrea să fie uneori slabă..tu nu poți să fii mereu puternică..în special tu te-ai deprins cu bf tău să fii mujik, so mnoi tebe etogo ne nado

el nu are dreptate.

***

toți în lumea asta vor să fută, iar dacă nu vor, înseamnă că au fost futuți recent.

să trăiți

11 răspunsuri to “осень”

 1. . noiembrie 8, 2012 la 9:09 pm #

  „”epic 😀

 2. stubeitudor noiembrie 8, 2012 la 9:50 pm #

  bleaaa. eu m-am indragostit mental 🙂

 3. cr33p noiembrie 10, 2012 la 11:42 pm #

  Gina, vrei un secret?

  • gingercats noiembrie 11, 2012 la 9:57 pm #

   vreau, da ai?

   • cr33p noiembrie 11, 2012 la 11:03 pm #

    Te îndoiești?

    Dar nu trebuie sa vadă nimeni.

   • gingercats noiembrie 11, 2012 la 11:09 pm #

    și mă îndoi, și mă îndoiesc, om îs și eu.
    secretul?
    just put another email and i will have to approve it before somebody can see the comment.

   • SameCreep noiembrie 11, 2012 la 11:20 pm #

    Găsește mailul de pe când aveai 14 ani și da-mi un mesaj la adresa precedenta, în felul ăsta Îți păstrezi anonimatul și alungi bliturile.

    Gtalk e fun și smart chicks is și mai fun. 13 minute după care te cari în eter dacă nu te prinde discuția.

 4. Margantzovka noiembrie 19, 2012 la 7:50 pm #

  si oameni normali in blogosfera noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: