cât e de bine când nu e rău?

9 oct.

-știu, ții huiovo, te enervezi de la breduri, ții frig și nu știi ce simți

da vaapșe, tot normal? eu să știu, să-mi fac griji sau nu?

pentru asta există prietenii.

-am trei vești rele pentru tine. azi nu e vineri, mâine nu e vineri, și nici poimâine nu e vineri. în rest tot normal. жить буду.

***

cuvintele mele pot fi dure și rele, principalul să știi că eu pur și simplu zic adevărul.

o să treacă anii și iubirea o să dispară. o să rămână amintiri, locuri, urme de lubrifiant pe podeaua de la bucătărie, o să meargă alți îndrăgostiți pe aleile pe care noi ne plimbam de mână, tu o să uiți numărul meu de telefon și eu o să uit adresa ta de acasă, dar la mine o să rămână mereu întipărit în memorie mirosul tău, iar la tine, gustul vaginului meu. o să rămână și cafeneaua noastră preferată, dacă cineva eventual nu o va demola, în semn de protest pentru iubirea noastră absurdă.

peste ani, tu o să ai deja doi copii cu ochii albaștri, un job, o soacră care face piroguri, o soție superbă, deși posibil și pe ea o vei înșela, cu toate că ultima dată când ne-am despărțit, eu cu lacrimi în ochi te rugam să-mi promiți cu următoarele să fii fidel. eu o să fiu singură și o să beau vin în fiecare seară, în timp ce voi sta în vre-un local plin de fum și voi scri noi articole. o să îmbătrânesc și no să se mai uite ciuvașii la mine, poate te voi întâlni pe la 40 de ani, tu o să fii cu familia ta, eu o să întârzii la vreo conferință de presă. eu o să regret, tare o să regret, seara o să stau singură în cameră și o să plâng, o să cuprind perna și o să încerc să-mi amintesc mirosul tău, o să îmi amintesc cum tu mă sărutai pe frunte și cum noi adormeam cuprinși în fiecare noapte. cum tu trăgeai plapuma de pe mine și cum eu te gâdilam pe la 3 de noapte când terminam lucrul și veneam în pat, o să-mi amintesc cum ne îmbătam împreună și cum stăteam pe salteaua de pe podea și vorbeam despre breduri, o să-mi amintesc cum veneai după mine la școală și cum ne uitam la televizor, stând în pat, dumincă dimineață.

dar o să fie prea târziu, pentru că eu deja o să am riduri, iar tu familie.

***

faptul că te-ai născut în deșert nu te face cămilă, așa cum faptul că ești îndrăgostit nu te face fericit.

în timp ce eu îți zic că o să plec în georgia, tu îmi povestești cum ai făcut laba azi, ce ai mâncat, îmi spui că îți cauți de lucru și că te uiți la porno, spui că ți-a fost dor să mă vezi și că походу ai стояк. știi, mie câteodată mi se face atât de dor de tine și de noi, dar apoi îmi amintesc tot ce ai făcut, și închid conversația noastră și mă duc să-mi fac ceai, iar tu mă suni în continuare și îmi scrii că mă iubești, că îs ahuienaia, și mă întrebi de ce nu-ți răspund. pentru că tu niciodată nu ai înțeles, iată de ce.

așa cum la început omul rupea iarba, iar acum iarba rupe omul, fix așa și iubirea noastră, dintâi ea ne-a rupt pe noi, apoi noi pe ea am rupt-o.

Cum o zis odată nenea Shakespeare, eu când te-am văzut, m-am îndrăgostit în tine, și tu ai zâmbit, pentru că știai asta.

The Museum of Broken Relationships, bojă, cât de genial. cine vrea poate să lase acolo orice obiec ce îi amintește de o relație nu ca-n povești. mi-aș lăsa inima și ficatul, pentru că ambele îmi amintesc de tine. a nu, ficatul încă o să-mi trebuiască. С таким образом жизни, как живут все современные люди, я задаю себе вопрос: «А хватит ли нам всем места в аду?».

cât e de bine când nu ți-i rău?

 

 

 

6 răspunsuri to “cât e de bine când nu e rău?”

 1. Mari octombrie 10, 2012 la 9:55 am #

  Miss, gata! deajuns cu vaicereala, nu te umili in asa hal! nu esti prima si nici ultima care a fost inselata. Treci peste! Stii prea bine ca poti, dar nu vrei, pentru ca tii dor si bla bla. Chiar daca te impaci cu el, nimic nu va mai fi la fel. Si crede-ma, la 40 de ani nici nu o sa-ti aduci aminte cum il cheama. Lasa timpul sa treaca, vei intilni alte persoane, il vei uita si totul va fi bine, nu iti mai freca nervii cu chestii inutile, tot singura iti faci rau!!! Capu sus si mergi inainte. Meriti ceva mai bun. Si da…..vei mai iubi din nou!!!

  • gingercats octombrie 10, 2012 la 10:12 am #

   stiu. multumesc

 2. ... octombrie 10, 2012 la 7:14 pm #

  genial 🙂

  • gingercats octombrie 10, 2012 la 10:38 pm #

   mulțumesc 🙂

 3. BonnieClyde octombrie 11, 2012 la 10:47 pm #

  si ramantica :3 :DD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: