despre scrisori și iubire.

8 oct.

voi știți cât e de plăcut când după o zi când umedă m-a făcut numai ploaia, când mi-o intrat apă în cizme, geantă și suflet, când dimineața m-am trezit șuganită că întârzii la univer și am scăpat autobuzul, și pieptenele, și cana cu cafea, când am uitat Kindle-u acasă, când nu mi-o ajuns câțiva bănuți pentru o sticlă de lapte, ap voi știți cât e de plăcut seara, când deschid lădița de la poștă în speranța să găsesc acolo încă o carte plictisitoare despre relațiile internaționale după 1945, să găsesc o scrisoare.

Hey, Im not wearing pants
Kidding, I just thought that was more fun than saying ”How are you?”

frumoși colegi de coridor eu am. tot ce îi neajidana de fapt îi frumos. frumos e atunci când cineva îți pune pivă, sau surprise but sex, sau când dimineața prietenu e la ușa ta, fără să anunțe. a nu, bat capu, asta nu-i frumos.

viața în general e făcută din tare multe utopii. de ce, de exemplu, sex poți să faci de la 16, dar să te uiti la porno, de la 18? sau de ce Mars ice-cream e făcut pe pământ, sau de ce prezervativele ”romantic love” au gust de barbaris?

stau eu și mă gândesc, că deja e toamna și anul trecut pe vremea asta noi adormeam cu webcamera aprinsă și luam compu la bucătărie dimineața, în timp ce eu îmi prăjeam omleta și tu îți fierbeai hrișca, și în duș, și la școală. și aveam impresia că mă întâlneam cu un laptop și asta mă amuza nespus. apoi am înțeles că mă întâlnesc cu un babnic și lucrurile nu mai erau așa amuzante.

da nu-i asta important. băutură să fie, că peste restul trecem noi, nu-i așa?

stau eu și mă gândesc că deja e toamna, și vine iarna, și sfârșitul lumii, și apoi anul nou, și apoi eu din nou plec.

***

ce este, de fapt iubirea?
iubirea asta-i când noi ambii ne căutăm chiloții, sau când mama mă întreabă ce mai nou pe la tine, sau când eu te învăț să mănânci sushi cu bețișoarele, da tu îmi vtâknești despre fifa. iubirea asta-i atunci când tu mă înșeli și eu te iert, și eu te înșăl și tu mă ierți, și noi când ne abkurim râdem de amanții noștri, și eu îți spun că tu oricum ești cel mai bun, și tu îmi spui că eu-s superbă.

iaca asta-i pahodu iubire.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: