bună dimineața

21 aug.

partea bună în a locui singură e că dimineața te trezești nu de la mașina de tocat carne a mamei, nu de la  pianu lu tata sau de la fundu fratelui care so trântit peste tine, da te trezești de la acuta dorință de la mânca, sau de a bea, și nu-ți pasă că pe podea sunt aruncate hainele tale alături de foi, cărți, farfurii, biscuiți și câteva sticluțe cu ojă, și nu-ți pasă că te doare un pic capul de la whiskey cu gheața, și vodkă vu gheață, și tequila cu gheață…te gândești că ar putea fi gheața de vină și promiți că data viitoare totul va fi fără gheață.

partea bună în a locui singură e că atunci când te trezești dimineața arunci plapuma alene în dreapta sau în stânga, în acord cu starea lumii tale interioare, și te duci direct la bucătărie, așa cum ești, doar într-o pereche de chiloței negri, și îți pui la fiert cafeaua. între timp, deschizi o jaluzică și te orbește un soare morcoviu și o pui repede la loc de frică să nu-ți invadeze soarele zona de comfort. auzi cum cafeaua începe să fiarbă și o stingi repede, îmbraci un maiou larg, și așa cum ești, doar într-o pereche de chiloței negri și un maiou larg pe tine, te așezi în poza lotus sprijinită de perete pe podeaua de la bucătărie, într-o mână cu cana pe care îs desenați câțiva leușori, în cealaltă mână cu niște biscuiți.

partea bună în a locui singură e că unicul zgomot pe care îl auzi e cel al mașinilor de pe stradă, și a vecinilor în călduri.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: